Certificering

Om veilige en milieubewuste paletten te kunnen leveren, zorgen wij ervoor dat we altijd op de juiste manier gecertificeerd zijn. Op alle facetten van technische en duurzame dienstverlening houden we een hoge standaard aan. Wij laten ons informeren, beoordelen en certificeren op allerlei vlakken. Deze certificaten tonen aan dat wij verantwoord te werk gaan. Veiligheid en duurzaamheid dragen wij zowel individueel als in combinatie hoog in het vaandel.

 

ISO 14001 certificering

Cetradex heeft het milieumanagementsysteem van Den Doelder Pallets beoordeeld en heeft geconcludeerd dat de eisen en normen overeenkomen met de norm ISO 14001. Dit betekent dat Den Doelder Pallets te allen tijde het ontwerpen, produceren, leveren en repareren van haar houten paletten volgens deze norm uitvoert. 

ISO 9001 certificering

Cetradex heeft op aanvraag van de klanten van Den Doelder Pallets het kwaliteitsmanagementsysteem beoordeeld. De norm is door de jaren heen positief geëvolueerd en uitgegroeid tot een wereldwijd keurmerk voor bedrijven die willen excelleren, net zoals Den Doelder Pallets. Dit houdt in dat Den Doelder Pallets aantoonbare kwaliteit, overzichtelijke werkzaamheden, klanttevredenheid en haar innovatieve milieubewustzijn regelmatig evalueert en verbetert volgens deze norm.

PEFC keuring

PEFC is het internationale keurmerk dat garandeert dat hout- en papierproducten van begin tot eind afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos en dat het bos in stand blijft. Door gebruik te maken van dunningshout uit ecologisch beheerde bossen heeft Den Doelder Pallets de PEFC keuring ontvangen.

 

Christian den Doelder

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze verantwoorde palletproductie? Of heeft u vragen over leveringen of op maat gemaakte producten? Wij staan u graag te woord. Voor algemene vragen kunt u contact met ons opnemen. Voor specifieke vragen kan u rechtstreeks één van onze medewerkers benaderen. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste paletten.

Christian den Doelder +31 (0) 115 - 56 23 40 christian@dendoelderpallets.eu