Maatwerk

Eigen palletopslag? Niet nodig!

Veel klanten hebben geen ruimte voor palletopslag. Daarom beschikt Den Doelder Pallets over een ruime hoeveelheid producten voor iedere opdrachtgever. Onze opslag bevat paletten voor één à twee weken op voorraad voor iedere opdrachtgever. Hierdoor kunnen wij uw paletten altijd leveren op de dag waarop u ze nodig hebt. Dat is de just-in-time levering van Den Doelder Pallets. Dit scheelt u zelf veel opslagruimte voor uw paletten.

Supersnelle levering

Wij kunnen supersnelle levering garanderen, doordat wij de levering van grondstoffen en de productie helemaal in eigen beheer hebben. Zo kopen wij het hout direct in bij zagerijen in Scandinavië en Oost- en Midden-Europa. Tevens worden de paletten direct na uw aanvraag geproduceerd en vervoerd met één van onze vaste transporteurs. Zo zijn wij altijd in staat om just-in-time te leveren en bespaart u veel opslagruimte.

Paletten op maat

Wij kunnen alle paletten op maat produceren. Ook met laad- en lostijden zijn wij flexibel. Het is tevens mogelijk om lege trailers bij ons in te wisselen voor nieuwe gevulde trailers. Heeft u vragen over onze services? Voor vragen kan u bellen of mailen. Wij staan u graag te woord.

Christian den Doelder +31 (0) 115 - 56 23 40 christian@dendoelderpallets.eu